Få loss pengarna för lånet med en snabbavveckling

Oavsett om du behöver ett lite större hypotekslån eller kanske en mindre summa till ett fordon så behöver du kontanter. Kontanter till din insats och cash som gör att ditt lån blir billigare. Om du har ett bolag som är vilande så kan du välja snabbavveckling för att få loss pengarna snabbare.

Snabbavveckling går snabbt!

Det som kan göra snabbavveckling till ett så bra val för dig är att detta ger dig kapitalet från bolaget på kort tid. Om allting är i sin ordning behöver det inte ta mer än två till tre dagar att få ut pengarna. Du får betala en avgift för tjänsten men därefter är pengarna dina.

Nu kan du få råd med ett lån som kräver handpenning eller helt enkelt se till att lånet inte måste bli så stort för att du ökar din egen insats. Idag finns det bolagstjänster som blir klara med köp av ditt företag på under en veckas tid.

Du slipper själv sköta avvecklingen

Det är klart att du skulle kunna avveckla ab själv. Då behöver du inte betala någon för att göra detta åt dig. Men samtidigt så kommer du då inte att få ut pengarna lika snabbt. En normal avveckling kan ta ett halvår och mer innan den är klar.

Det är först när avvecklingen är klar som du får pengarna. Så är det inte med snabbavveckling eftersom detta i grund och botten betyder att du säljer bolaget för att ett annat bolag ska likvidera det.

Är det värt kostnaden?

Det här är en fråga som du måste ha svar på. För vissa är det inte värt att betala för snabbavveckling. Men om du har bråttom och behöver ett lån eller göra något annat med pengarna så kan det kanske vara värt att få ut slantarna snabbare.

/kameror_i_skyltskap.jpg

12 May 2023