En snabb offert för snabbavveckling

Ett vilande bolag kräver alltid lite tillsyn. För att avveckla det och få ut pengarna som finns i bolaget så kan det vara skönt med en likvidation som går snabbt. Det är precis vad en snabbavveckling är. Snabbavvecklingen erbjuds av en bolagsservice som har det kapital som krävs för att köpa upp bolag och avveckla.

Hur får du en snabb offert för snabbavveckling?

Om du vill få ett snabbt svar på hur mycket du kan få för ditt bolag med snabbavveckling så ska du välja en bolagsservice som jobbar på ett effektivt sätt. Du ska kunna få svar på några timmar. Om du har alla papper och all information på plats så bör det inte vara svårt att få en offert. Men tänk på att bolagsservicen kan ha frågor. Då är det viktigt att du svarar snabbt för att du sedan ska få offerten på kort tid.

Dra nytta av nätet

På nätet så kan du kontakta en bolagsservice via deras hemsida. Där kan du till och med hitta formulär som är till för dig som vill sälja ab för att avveckla det. Du behöver själv inte sitta och räkna på värdet. Det här kommer bolagsservicen att ta hand om.

Du får veta vilka uppgifter du måste dela med dig för att få en offert. Det finns tjänster som sedan inte tar mer än två timmar på sig att svara. När du får svaret så kan det vara en uppskattning eller ett färdigt erbjudande.

Vad får du veta i offerten?

Offerten talar om för dig hur mycket du kan få för ditt bolag. Summan som erbjuds kommer att vara minus den avgift som bolagsservicen tar för sitt arbete. Det får du räkna med. Men det kan ändå vara värt att betala lite för tjänsten. Du spar ju tid på detta vis och din tid har också ett värde. Kanske ännu större än den avgift som tas ut.

Offerten kommer också att tala om viktiga saker som om bolagsservicen tar det juridiska ansvaret efter att de köper ditt ab. Du ska läsa offerten noga innan du fattar ett beslut. Det kan ju vara så att du har frågor och att du skulle vilja se några ändringar. Det kan du diskutera med bolagsservicen på telefon eller med mejl.

Snabbt men säkert

Ett tips är att välja erkända bolag som har god erfarenhet av att erbjuda snabbavveckling. Om bolagsservicen har ett gott rykte så är det bra. Det här är ju en tjänst som kommer att gå snabbt. När det hela är klart så kommer avvecklingen att ske. Då kan du inte ångra dig.

Lär dig alltså mer om bolaget som du vill få snabbavveckling från och ta reda på att de jobbar på ett seriöst sätt. Det är viktigare än att de är snabbast i stan på likvidationer!

11 Jul 2019